E-mail: steelmasiv@gmail.com - Sunați acum pentru o ofertă gratuită +40 735 500 665

Ghid de cumparare garaj

Contactați-ne astăzi gratuit +40 735 500 665

Contactați-ne astăzi gratuit

PENTRU OFERTĂ!

Ce să aveți în vedere atunci când cumpărați un garaj

Protejați-vă vehiculele de vreme intensă

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei soluții de depozitare pentru vehiculul dvs. sau loc pentru a menține echipamentul sportiv în siguranță și uscat, un garaj metalic este soluția potrivită pentru dvs.

Găsiți locul perfect

Înainte de instalare, asigurați-vă că aveți un loc perfect pentru garaj. Toate garajele noastre metalice de vânzare au nevoie de un spațiu nivelat pentru instalare.

Poate fi instalat pe proprietatea dvs.?

Consultați-vă cu municipalitatea locală pentru a vedea dacă aveți nevoie de autorizație de construcție atunci când vă instalăm garajul metalic. Multe coduri de construcție necesită autorizația pentru casa sau afacerea dvs., așa că asigurați-vă că faceți cercetarea înainte de a comanda

Personalizează!

Vrem să-ți iubești garajul! Puteți personaliza aspectul și funcționalitatea noului dvs. garaj metalic. Vrem să găsiți un stil care să se potrivească cu casa sau afacerea existentă. Aruncați o privire la unele dintre garajele metalice de vânzare și personalizați-vă azi!

Uși și ferestre

Vă putem ajuta să proiectați un garaj metalic personalizat cu mai multe uși și ferestre pentru a da lumină. Sunați-ne astăzi pentru a vă ajuta să proiectăm garajul potrivit care să se încadreze în bugetul dvs.

Tipuri de Acoperiș

Finalizează-ți garajul metalic cu ceva rezistent, care va rezista împotriva elementelor. SteelMasiv oferă mai multe opțiuni de garaj metalic. Toate stilurile de acoperiș pot fi certificate pentru integritatea structurală, dar este important să găsești tipul potrivit de acoperiș pentru climatul și nevoile tale. Aruncați o privire prin fotografiile garajului metalic pentru a găsi ceva care să se potrivească stilului dvs. în timp ce vă ridicați în fața vântului puternic sau a zăpezilor puternice. Vrei să găsești un tip de acoperiș puternic, care să se potrivească cu casa noastră și să se ridice cel mai bine cu elementele. Discutați cu reprezentanții serviciului nostru pentru clienți pentru a afla mai multe despre ce tip de acoperiș este cel mai potrivit pentru dvs.

Acoperiș Vertical

Dacă trăiești într-un climat cu ninsori abundente sau ploi abundente, SteelMasiv recomandă stilul vertical al acoperișului. Panourile verticale ale acoperișului permit ieșirea din zăpadă și apa de ploaie din părțile laterale. Acesta este un acoperiș conceput cu cadru A, cu panouri instalate vertical, cu creste ondulate care se deplasează din cel mai înalt punct de pe acoperiș în partea laterală a clădirii. De asemenea, recomandăm ca toate clădirile mai mari de 11m de ani să folosească un acoperiș în stil vertical.

Acoperiș în două ape

Acesta este, de asemenea, un design de cadru A, dar mai degrabă decât panouri verticale, aceste panouri sunt instalate pe orizontală. Acest lucru este mai accesibil, deoarece nu are piese cu pălării care trebuie instalate cu un acoperiș vertical. Este potrivit pentru zonele cu vânt puternic, dar nu are multă ninsoare sau ploi abundente.

Acoperiș rotunjit

Acest stil de acoperiș este cel mai economic. Aici, în acoperișul în stil obișnuit, crestele ondulate merg de la capăt la capăt. Acest stil de acoperiș este excelent dacă locuiești într-o zonă fără vânturi puternice și ploi. Perfect pentru a vă proteja mașinile de razele solare și daunele împotriva expunerii la soare.

Alegerea mărimii potrivite pentru nevoile dvs.

Graficul de dimensionare a lățimii

Selectarea dimensiunii potrivite pentru garajul metalic personalizat este importantă. Vrei să te asiguri că garajul metalic comandat va fi suficient de larg pentru vehiculul sau echipamentul pentru care intenționezi să-l folosești.

Garajele au o lățime standard de 3,5 m, 5,5 m, 6 m, 6,5 m, 7,5 m, 8 m, 8,5 m, 9 m, 10 m, 12 m, 14 m și 20 m. Pentru referință, dacă intenționați să stocați o singură mașină, camion sau RV, lățimea standard de 3,5m va funcționa. Cu toate acestea, dacă intenționați să stocați mai multe mașini sau mai multe echipamente, consultați ghidul aproximativ de mai jos pentru a vă ajuta să determinați lățimea necesară:

Colaborați cu reprezentanții serviciului nostru pentru clienți pentru a găsi un garaj metalic personalizat sau un autovehicul RV potrivit pentru nevoile dvs.

Lungime

Din nou, cum va fi folosit acest lucru? Vei stoca mai multe mașini aici? Toate garajele noastre metalice de vânzare pot fi personalizate pe lungimea de care aveți nevoie. Lungimea standard a industriei pentru garaje metalice este de 6 m, 8 m, 10 m și peste 1,5m. Dacă intenționați să utilizați garajul în alt scop, în afară de depozitarea mașinilor, cum ar fi depozitarea bicicletelor de familie sau a altor echipamente sportive, poate doriți să luați în considerare un garaj mai lung. Dacă doriți să păstrați doar o mașină standard de dimensiuni medii, 6 m ar trebui să vă convine bine. De asemenea, oferim garaje metalice standard care se vor potrivi cu cele mai multe mașini standard. Vorbiți cu reprezentanții serviciului nostru pentru clienți pentru a afla mai multe.

Înălțimea laterală

Amintiți-vă că mai trebuie să vă puteți duce vehiculul în garaj! Înălțimea garajului se măsoară cu înălțimea laterală, adică înălțimea de pe laturile structurii metalice, nu chiar din punctul de sus al acoperișului până la sol. Înălțimea laterală este utilizată pentru a vă asigura că un vehicul poate curăța punctul cel mai jos al garajului. Opțiunea standard este 6 înălțime, cu cerințele de înălțime crescând la 10m pentru orice structură 10m sau mai mare. Dacă în viitor intenționați să instalați funcții suplimentare, cum ar fi o ușă de garaj, cel mai bine este să obțineți înălțimea necesară acum, astfel încât structura să fie suficient de înaltă pentru a găzdui o ușă de garaj. Lucrează cu reprezentanții noștri de servicii pentru clienți pentru a găsi garajul perfect pentru înălțimea necesară.

Contactați-ne astăzi gratuit +40 735 500 665

Contactați-ne astăzi gratuit

PENTRU OFERTĂ!

Autorizarea Construcției

Construcții care necesita Autorizație si care Nu necesită Autorizație

O clădire certificată a fost proiectată de un inginer și are evaluări pentru încărcarea vântului și a zăpezii. Unele ordonanțe locale impun certificarea oricărei clădiri pe care le construiți. Obiectivul acestor coduri de construcții este asigurarea siguranței și protejarea publicului. Unele state nu necesită certificarea clădirilor, deoarece este posibil să nu fie îngrijorate de căderile abundente de zăpadă și vânturile mari. Unii necesită inspectarea tuturor structurilor, în timp ce alții necesită doar inspecția structurilor ocupate înaintea oamenilor care locuiesc sau lucrează în interior. Suntem capabili să pregătim și să instalăm garaje și clădiri metalice pentru a îndeplini criteriile de certificare. Când vă pregătiți baza pentru instalarea garajului sau a clădirii metalice, vă rugăm să vă asigurați că pământul este la nivel și că placa de beton turnată este suficient de largă pentru a sprijini garajul și ancorele. Vă rugăm să rețineți că nu există nicio garanție suplimentară pentru clădirile certificate. O clădire certificată înseamnă că clădirea este construită în conformitate cu specificațiile și certificată de un inginer profesionist pentru a satisface cerințele locale ale clădirii. Dacă aveți nevoie să vă certificați clădirea, probabil că veți avea nevoie de o copie a modelelor pentru ca aceștia să poată revizui. Vă rugăm să discutați cu reprezentanții serviciului nostru pentru clienți pentru a afla cum să obțineți o copie a printurilor albastre.

Construiește-ți propriul garaj folosind configuratorul nostru

Construiește-ți propriul garaj

100% Livrare gratuită

Ofertă de preț Gratuit

Instalare la nivel național

Informatii

STEEL MASIV SRL

Cod fiscal: 35444103

Nr. registrul comertului: J31/47/2016

Adresa: Str. Principala, nr. 60/N

Localitate: Pericei

Salaj

Phone: +40 735 500 665

Fax: -